Businesscompetitie 2016

Per 15 april is de Businesscompetitie weer gestart! Op deze pagina vindt u het speelschema en alle uitslagen. Na iedere wedstrijd zal deze pagina bijgewerkt worden. U kunt ons ook via Facebook of Twitter volgen, om direct een update te ontvangen.

Businesscompetitie mei 2016

Een zonovergoten dag, een prachtige golfbaan, prima horecapersoneel, kortom alles was aanwezig voor een geslaagde tweede competitiedag. En dat werd het, alle deelnemers genoten van de omstandigheden en ook niet geheel onbelangrijk, er werd prima gegolfd. Voorheen was ik met een bogey of zelfs een dubbel bogey dik tevreden. Inmiddels is dat niet meer toereikend voor een topnotering. Maar goed dat is bijzaak, hoofdzaak is de sfeer en vele leuke contacten die je op doet. Vaak wordt een Business Golfdag gezien als een netwerkevent. Maar een netwerkevent waarbij gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staat is een betere omschrijving voor de businesscompetitie van Golf & Country Course Sint-Oedenrode. 

De ongedwongen sfeer zowel tijdens het golfen als erna wordt ook door de geïnviteerde gasten gezien als vrij uniek. Juist daarom is het ook makkelijker goede contacten te leggen. Het was weer een prima golfdag, natuurlijk alle prijswinnaars weer van harte gefeliciteerd. 

Jan-Willem van den Akker

15 april 2016

De eerste businesscompetitiedag zit er alweer op.
Waar menigeen lichte vrees had voor het weer, wist de organisatie het enthousiasme vast te houden. En niet geheel ten onrechte, want het werd gewoon een mooie middag met hier en daar een zonnetje.

Er werd ook hard gestreden om de dagprijzen. De spelvorm was Scramble à Deux, en dat viel bij alle deelnemers behoorlijk in de smaak. “Ja nu speel ik met mijn gast echt als team en dat is harstikke mooi” aldus Lambert Brouwers. De gasten van de deelnemende bedrijven, kwamen uit heel Nederland. “Zo gemoedelijk en laagdrempelig het hier is, zie je bij ons in de buurt niet hoor. De mensen zijn gewoon echt vriendelijk en gastvrij” meldde de uit Rotterdam komende Jacques van Gorp.

 

De dag winnaar werd Autobedrijf P. Verkuijlen. Schel G.-W.- & Waterbouw en Hoedemakers bouw kwamen ook op het podium. Enige twijfel ontstond er naar de prijsuitreiking. Door een klein foutje werd mijn team ( Media Presentaties ) als 3e geklasseerd. Gelukkig hebben wij het geluk gehad in de flight met Hoedemakers bouw te zitten zodat we onze onterechte prijzen en waardering konden overdoen aan de uiteindelijk meer dan terechte 3 plaats voor Hoedemakers bouw.

Volgende businesscompetitiedag: donderdag 26 mei

Tot dan
Jan-Willem van den Akker