Businesscompetitie

Al jaren organiseert Golf & County Course de BusinessCompetitie. Tijdens de competitie kunt u het nuttige met het aangename verenigen; de mogelijkheid bestaat om relaties, collega’s of werknemers uit te nodigen voor een gezellige dag op uw homecourse.

 

Aanmelden

Mocht u interesse hebben om deel te nemen of een keer als gastbedrijf?

Neem gerust contact met ons op

Businesscompetitie 2018

Businesscompetitie 2017

 

 

24 september 2015

Voorlaatste businesscompetitie dag culinair hoogtepunt
Nog één businesscompetitie dag te gaan. Tot nu toe merk je aan alle deelnemers dat de animo om te golfen met een businessnetwerk erg hoog is. Zo ook op 24 september:  “wij proberen altijd met tweeën mee te spelen” meldde Leon Vorstenbosch van Rabobank. “Niet alleen omdat het leuk en gezellig is maar ook om zo hier en daar informeel te kunnen netwerken”. De combinatie 9 holes met een diner ( gedoucht en wel ) was zeker geslaagd. 

“Ik ben nu voor de 2e keer uitgenodigd en het is iedere keer weer een andere spelvorm. Dat maakt het natuurlijk ook uitdagend, daarnaast is het ook leuk om gechoyeerd aan tafel te zitten tijdens een voortreffelijk diner” vertelde Henk van Pelt van Sporthuis Teun van Pelt. Tevens werd de nieuwe actie van Golf & Country Course Sint-Oedenrode aangekondigd. Klik hier voor de tijdelijke aanbieding. Dat uiteindelijk Leon Vorstenbosch met collega Erwin Wijdeven in de prijzen vielen was geen verassing. Vooraf trainen helpt ;)

 

Jan-Willem van den Akker

3 september 2015

Regen geen spelbreker
Op 3 september vond de vijfde business golfcompetitie plaats. Het begon met stralend weer en alle spelers, net terug van vakantie, waren vol goede moed. Na de gebruikelijke heerlijke lunch, startte de competitie om 13.00 uur. Het niveau was direct hoogstaand, getuige de eerste namen op het bordje van de ‘Longest’ en de ‘ Neary ‘ . Helaas veranderde het mooie weer in forse regenbuien. Maar ondanks deze teleurstelling waren de meeste deelnemers niet voornemend, om het ‘bijltje’ er bij neer te gooien. Sterker nog, men ging alleen maar beter spelen. Een enkele flight die steeds bij regen in de buurt van het clubhuis was, wilde even checken of het wijntje en biertje de juiste temperatuur had. Nadat dit juist werd geconstateerd was er geen weg meer terug en besloot men binnen te blijven, wat geheel begrijpelijk is. Moe, nat maar voldaan ‘druppelde’ de deelnemers uiteindelijk binnen. 

“Ik vond het een geweldige dag en een zeer leuk gezelschap die businesscompetitie” vertelde een introducé. “Ik word volgend jaar ook lid want ik denk dat ik me hier prima thuis zal voelen”. Een mooi compliment voor ons allen. Enige verwarring ontstond bij de prijsuitreiking door een score van 49 stableford punten. Dit bracht een oude hit van The Beatles weer in de spotlights. Alle gekheid op een stokje, het was wederom meer dan een geslaagde dag met een terechte winnaar en vooruitlopend op de 24e van deze maand, ben ik benieuwd met welke feitjes Oscar deze keer komt.

 

Jan-Willem van den Akker

( Media Presentaties )

25 juni 2015

Drukwijzer pakt winst na prachtige dag. 
De derde ronde van de businesscompetitie werd wederom versierd door prachtig weer. Na de prima lunch barste de strijd weer los. De spelvorm was dit maal Texas Scramble wat door de deelnemers zeer werd gewaardeerd.  Links en rechts hoorde je af en toe gejuich na een geslaagde put. “ Hopsakee en weer een birdie, wat een team zijn we hè ”. Het meest memorabele moment van de dag was toch wel de aanmoediging van de schapen. Op hole 18 stond Lambert Brouwers klaar om de bal een ferme tik te geven. 

Net voordat de club de bal raakte klonk het van achter de hole lambèèèèèrt. Door deze spontane aanmoedigingen raakte Lambert toch enigszins van slag, getuige het feit dat we zijn bal nu nog aan het zoeken zijn. Nadat alle deelnemers weer op het terras de nodige verkoeling tot zich had genomen, startte Oskar weer op zijn kenmerkende wijze de prijsuitreiking. Drukwijzer mocht zich de winnaar van de dag noemen op de voet gevolgd door Media Presentaties en Wits Zuid BV. Natuurlijk weer alle credits voor de geslaagde dag naar Wilbert en Marita.

Jan-Willem van den Akker

( Media Presentaties )

22 mei 2015

Beter kon de tweede Businesscompetitie dag niet verlopen. Het was prachtig weer, deelnemers enthousiast, food was zoals gewoonlijk weer heerlijk EN een sportief hoogtepunt. Er werd gestreden voor iedere meter maar wel in een gemoedelijke sfeer. Regelmatig hoorde je “mooie bal’ en slechts sporadisch een kreet van ongenoegen. Het mooie aspect van de Businesscompetitie is  dat er links en  rechts ook business werd gedaan. Niet  dat het van eminent  belang is, maar  het is toch  mooi meegenomen. Dit werd na afloop op het terras nog eens onderstreept.

Het grootste sportieve hoogtepunt was toch de ‘Hole In One’ op hole 4. Rien Heerkens ging voor de ‘neary’ maar zag zijn bal niet meer liggen. Conclusie: klasse verloochent zich niet, chapeau Rien. Natuur ijk ook de andere prijswinnaars van harte proficiat, echter de grootste complimenten gaan uit naar alle deelnemers, organisatie en medewerkers. We hebben een mooie gezellige Businesscompetitie en ik ki k alweer uit naar donderdag 25 juni.

17 april 2015